Apartamente simple:
- 1-2 camere: 514 lei +TVA (sesiune de 30 de minute);
- 3 camere: 612 lei +TVA (sesiune de 45 de minute);
- 4-5 camere: 700 lei +TVA (sesiune de 45 de minute).​​​​​​​

Casă/Vilă/Penthouse/Duplex/Apartament cu curte proprie
- 3 camere: 700 lei +TVA (sesiune de 45 de minute);
- 4 camere: 794 lei +TVA (sesiune de 60 de minute);
- 5-7 camere: 945 lei +TVA (sesiune de 75 de minute).

Dacă timpul de fotografiere este mai mare decât cel estimat pentru numărul de camere al proprietății, din orice cauze care nu țin de fotograf, se va tarifa conform grilei din dreptul timpului.
Prețurile sunt valabile pentru orașul București pentru fotografierea de luni până vineri în intervalul 10-18. Pentru fotografierea în alt interval orar exisă un cost suplimentar (luni-vineri: +50%; sâmbătă: +100%; duminică: +200%)
Deplasarea pentru județul Ilfov dupa centură: 200 lei +TVA
Pentru ședințele foto în alte lcoații se va discuta pentru fiecare proiect în parte.

Cuprindere: se fotografiaza interior si exterior, cadre generale. Nu există un număr maxim de fotografii, vom fotografia în funcție de fiecare proprietate în parte pentru o cuprindere cât mai bună și explicită.
Pregatirea proprietatii: proprietatea trebuie sa fie pregatita de fotografiat la momentul inceperii sedintei.(curățenie, ordine, eliberarea băilor de toate obiectele -șampoane,deterngenți, periuțe-, eliberarea bucătăriei de detergenți, vase, , pungi, sticle etc., hainele și incălțămintea puse în dulapuri, fotografiile personale ascunse)
Editarea fotografiilor: toate fotografiile sunt corectate din punct de vedere al perspectivei, culorilor și a luminozității (nu se intervine asupra imperfecțiunilor (crapaturi, pete, eliminare obiecte etc.). Acestea fac parte din procesul de editare pentru fotografia de arhitectură și se tarifează cu 485 lei +TVA/oră)
Fotografii de exterior la “ora albastra”:
(două fotografii/sesiune)
- 450 lei + TVA, daca fotografiem in aceeasi sesiune cu fotografierea si/sau filmarea de zi;
- 700 lei + TVA, daca fotografiem separat.


Dronă (set de 7-12 fotografii, în funcție de locație):
- în aceeași sesiune cu fotografierea de la sol: 500 lei +TVA;
- sesiune separată: 750 lei +TVA.
*doar în jud. Ilfov și împrejurimi (exclus București)Livrarea fotografiilor: pe mail la rezoluția cerută, în maxim 48 de ore;
Anularea sesiunii foto: se va face cu minim 12 ore înainte. în caz contrar se va tarifa costul integral al sesiunii foto.
Back to Top